Het bureau dat werkt.

voor Ziengs schoenen

Met ruim 80 winkels en een rijke geschiedenis is Ziengs Schoenen al jaren een retailer waar Nederland trots op mag zijn. Als sinds 2016 is Brand het creative bureau van dit prachtige merk. Wij helpen ze met zowel de creative concepten voor hun campagnes, art-direction, fotoshoots en zelfs de DTP doen wij op dagelijkse basis.

bekijk werk

voor Ecco

Sinds 1963 maakt Ecco schoenen van hoogwaardige kwaliteit welke worden verkocht in meer dan vijftig landen wereldwijd. Vanuit de studentenkamer waar Brand Creatives ooit is begonnen, werken wij tot op heden voor dit prachtige merk. Hier zijn wij trots op! Op vaste basis verzorgen wij alle design en DTP-werkzaamheden voor Ecco Nederland.

voor Uggs

Opgericht door een Australische surfer en wereldwijd verkocht vanuit Zuid-Californië.
Al ruim 4 jaar verzorgt een reclamebureau uit Groningen de DTP-werkzaamheden in vorm van online banners en POS- materiaal voor Uggs Nederland en Duitsland.

bekijk werk

voor Gouda’s Glorie

Een oer-Hollandse klassieker met ruim 80 jaar historie. Hoe groot is dan de eer dat je als bureau werkt aan het POS materiaal en de advertenties van dit fantastische merk. Daarnaast hebben wij voor de nieuwste saussmaak, Creamy Cheese Style, de gehele ontwikkeling en design van de productverpakking verzorgd.

bekijk werk

voor in-lite

Als je Vtwonen leest of Eigen Huis en Tuin kijkt heb je het vast en zeker wel eens voorbij zien komen. Het unieke systeem van in-lite maakt iedere tuin bijzonder. De samenwerking met dit internationale merk is uitgegroeid tot een full service dienstverlening waarbij wij dagelijks verantwoordelijk zijn voor DTP, design, concepting en art direction. Ook verzorgen wij de productfotografie voor in-lite.

voor Marne Mosterd

Marne Mosterd is marktleider op het gebied van mosterd en vindt zijn oorsprong in Groningen. Vanuit het hoge Noorden weten zij de schappen van elke supermarkt in Nederland te vinden. Daarom zijn wij er extra trots op dat wij al meer dan zes jaar met Marne samenwerken. DTP, design, art direction en social media behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden voor Marne. Daarnaast maken wij ook de productfotografie in onze in-house fotostudio. Een samenwerking van A tot Z dus.

bekijk werk

voor Domino’s

Met wereldwijd ruim 10.000 vestigingen is er bijna overal wel een Domino’s pizza te bestellen.
Naast dat wij bij Brand enorm veel van pizza houden zijn wij dol op het ontwikkelen van TV-commercials. Brand bedenkt scripts voor TV-commercials van Domino’ s voor de Belgische en Duitse markt. Hiervoor maken wij per commercial verschillende storyboards.

voor Perry Sport

Deze grote retail organisatie is in iedere winkelstraat te vinden en ook online verkoopt Perry Sport dagelijkse enorm veel artikelen. Sinds jaar en dag dus een echte autoriteit als het gaat om bewegen. Brand verzorgt al ruim 4 jaar design en dtp-werkzaamheden voor Perry en ons werk is terug te zien in de winkels, op de webshop en social media.

bekijk werk

voor Easytoys

Easytoys is het snelst groeiende online retailbedrijf op het gebied van seksspeeltjes in Europa. Brand Creatives verzorgt op dagelijkse basis de design en dtp-werkzaamheden. Hierbij ontwikkelen wij huisstijlen voor nieuwe producten en designen wij de productverpakkingen. Daarnaast helpen wij met Easytoys met productfotografie in onze fotostudio.

bekijk werk

voor Yildriz

De vele smaken van Yildriz hebben de afgelopen jaren flink naam gemaakt in Nederland. Al ruim vier jaar voeren wij design en DTP- opdrachten uit voor dit kleurrijke merk. Wij helpen Yildriz op vaste basis met productverpakkingen, advertenties en de stand op de Huishoudbeurs.

bekijk werk

voor Remia

Bij iedereen staat er wel iets van dit bekende foodmerk in de koelkast. Van sauzen tot dressings en van slaversierders tot bak-en braad producten. Sinds 2016 helpen wij Remia dagelijks met het bedenken en designen van productverpakkingen, de jaarlijkse ontwikkeling van de Huishoudbeurs stand en design en dtp-werkzaamheden rondom advertenties.

bekijk werk

voor Scapino

Sinds 1974 is deze prachtige retailer niet weg te denken uit het Nederlandse winkelstraat-beeld en al ruim vijf jaar mogen wij als reclamebureau meebouwen aan het succes van Scapino.
Vanuit onze studio werken wij aan campagnes, folders, social media content en online marketinguitingen.

bekijk werk

1 / 12